Mezelf weer gevonden

Lieve Eveline,
Ik kwam als client bij je binnen en we gaan als vrienden uit elkaar. Toen ik bij je binnenviel was ik mezelf verloren. Nu is mijn doel bereikt en scheiden onze wegen weer. Ik ga niet alleen hersteld na een burn-out bij je weg omdat ik niet alleen mezelf weer gevonden heb, ik ben zelfs een tikkie daarbovenuit gestegen. Wonderlijk toch? En ik ga je vertellen wat jouw bijdrage voor mij is geweest en hoe ik je heb ervaren.
Laat ik beginnen om te zeggen dat je een plezierige verschijning bent. Open blik, charmant met een warm welkom. Dat begint alvast goed.
Met je toewijding en enthousiasme, slimheid en creativiteit heb je mij aan het luisteren gekregen. En geloof me, dat lukt niet iedereen zomaar. En vooral dat ik met de billen bloot moest. Toch heb bij mij, met jouw manier van communicatie, die ingang weten te maken en wist je op de juiste knopjes te drukken.
Je weet snel een oplossing of methodiek te verzinnen die past bij de situatie of de aangegeven knelpunten. Je bent altijd bereid te helpen. Ik vind dat je over intuïtie beschikt met een scherp inzicht. Wat ik ook heel plezierig heb ervaren is dat je oordeelsloos waarneemt.
Je bent gemakkelijk in de omgang en volgens mij wacht je liever tot zich een oplossing aandient die acceptabel is, dan dat je er één opdringt. De manier waarop je van je werk maar ook je prive geniet, is aanstekelijk en daarom is het een plezier om in je buurt te zijn.
Ik vind je genereus, optimistisch, tactvol en sympathiek en je geeft blijk van een oprechte interesse.
Dan nu een opsomming van eigenschappen die ik bij je heb gezien; nieuwsgierig, enthousiast, vriendelijk, zachtaardig, individualistisch, inspirerend, vindingrijk, scherpzinnig, spontaan, sympathiek, begrijpend, veelzijdig, warm, prettig in de omgang, realistisch, sociaal, tactvol, tolerant, levenslustig en grappig.
Je hebt gevoel voor humor, en we lachen vaak. En waar ik je ronduit goed in vind is dat je lastige persoonlijke situaties ter plekke kunt aanpakken en kunt verhelderen zodat puzzelstukjes op de plaats vallen en oplossingen zich aandienen.
Ik heb mij inzichten gegeven, je hebt me gecoacht en ik voelde me veilig. Dank je wel Eveline.
Warme groet,
******* april 2018