Emma – Bussum

Toen ik hier de eerste keer binnenkwam was mijn stress level vrij hoog; 8/9. Ik was bang dat deze training totaal het tegenovergestelde zou zijn van wat het uiteindelijk bleek te zijn. Ik dacht aan een of andere vreemde praatgroep, waarbij de trainer heel erg zou focussen op je probleem en je alleen maar nog meer de stress zou laten ervaren. Dit was het niet.

Dankzij de training kon ik inzien dat het niet per se uitmaakt wat de stress veroorzaakt, als je de symptomen van de stress maar herkent. Bij de training stresspreventie wordt stress algemeen genoeg uitgelegd om je niet bang te maken en is doelgericht genoeg om je effectief te helpen. Dit is wat mij betreft de beste combinatie. Ik vond heel veel onderdelen van de training helpend en ontzettend leuk om te ervaren! Ik zal nooit vergeten hoe ik dat parcours door het hele gebouw heb gelopen, of hoe ik mijn eigen ankers vond.

 Gedurende de training, merkte ik bij iedere les dat ik enthousiaster werd; ik had echt zin in de training en kon niet wachten op wat ik de komende les mocht doen! Ook voelde ik (misschien wel meer onbewust dan bewust) dat mijn stress level begon te zakken, het ging steeds beter, ook al waren mijn problemen nog niet opgelost, ik wilde ze echt oplossen nu en ik wist ook hoe.

Het was echt een ENORM leuke cursus (zoals ik al vaker heb gezegd!) en ik zou het anderen zeker weten aanraden en dit ga ik ook zeker doen!