Organisatieopstellingen

Wat is mijn plek

Het waren pioniers in een nieuwe markt. Met hun jeugdige flair hadden ze de start-up succesvol van de grond gekregen. Al snel groeiden ze uit hun huiskamer kantoor en kwam er personeel bij. De bedrijfsresultaten waren nog steeds goed maar op een of andere manier kostte de bedrijfsvoering hun steeds meer energie. In de opstelling werd helder dat ze vanuit hun passie vooral verbonden waar met de missie van het bedrijf en minder met hun team. Het team voelde zich stuurloos en had behoefte aan contact. Vanuit de verbinding konden ze samen kijken naar de missie en voelden ze zich intrinsiek gemotiveerd om een significante bijdrage te leveren aan de groei van de organisatie.

Steeds meer managers maken gebruik van de mogelijkheid om met behulp van organisatieopstellingen naar hun eigen bedrijf, afdeling of team te kijken.

Bij organisatieopstellingen werken we met ervaren representanten die zonder kennis van het bedrijf of de kwestie een helder beeld kunnen geven waar de systeemdruk zit binnen een organisatie en welke bewegingen helpend zijn om de orde te herstellen.

Neem hier contact op voor meer informatie