familieopstellingen

 #OPSTELLINGENHILVERSUM

OpstellingenHilversum.nl

De URL's OpstellingHilversum.nl en OpstellingenHilversum.nl zijn doorverwezen naar deze pagina. Eveline den Boogert is een zeer ervaren opsteller en geeft opleidingen Systemische Opstellingen en de verdieping o.a. bij het UNLP en maakt veel gebruik van de tag #opstellingenhilversum op sociaal media om mooie ervaringen en interessante informatie te delen.

Opstelling in Hilversum bijwonen

Damen met Ulrik geeft Eveline  geregeld opstellingavonden in haar eigen praktijk aan de Oude Enghweg 14 in Hilversum.

 

De geplande data voor 2024 zijn:

  • 22/2
  • 25/3
  • 15/4
  • 22/5
  • 6/6

Je kunt je opgeven voor deze opstellingsavonden door een email te sturen naar Eveline

Waarom kiezen voor een opstelling in Hilversum bij Eveline?

Onze opstellingen in Hilversum zijn een krachtige vorm van systemisch werk, waarbij we de dynamiek van persoonlijke en relationele uitdagingen verkennen, een unieke ervaring die diepgaand inzicht, heling en verbinding biedt.  In deze bijzondere setting nodigen we je uit om deel te nemen aan opstellingssessies, waarin we de verborgen krachten en patronen in jouw leven blootleggen. Door middel van representanten en een zorgvuldig gekozen ruimte, ontrafelen we de complexiteit van jouw vraagstukken en bieden we een dieper begrip.

Of je nu zoekt naar helderheid in persoonlijke relaties, carrière-uitdagingen of innerlijke groei, onze opstellingen in Hilversum bieden een veilige en ondersteunende omgeving. Laat je leiden door de wijsheid van het systeem en ontdek nieuwe perspectieven die leiden tot persoonlijke transformatie. Wij begeleiden elke sessie met zorg en aandacht, waardoor een sfeer van vertrouwen en openheid ontstaat. Door deel te nemen aan onze opstellingen, investeer je in jouw eigen welzijn en ontvouw je de mogelijkheden voor positieve verandering.

Laat de magie van deze ervaring je inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei en bewustwording.