Jongerentraining YA NTI-NLP

Jongerentraining nti-nlp

Thuis na 4 waanzinnig leuke, inspirerende, vermoeiende, verrassende, leerzame en indrukwekkende dagen in Drenthe. Met 17 jongeren die zich hebben laten zien in hun onzekerheid en zelfvertrouwen, in stilheid en in beweging, in creativiteit en sportiviteit en met het ongelofelijke lef om werkelijk naar zichzelf te kijken en een stap te maken op hun weg naar vol-wassenheid.

En nu lekker weer thuis bij mijn eigen pubers..

Youth Academy (YA) biedt kinderen en jong volwassenen in speciale trainingen de kans om via ervaringsoefeningen krachtiger in het leven te staan. Vergroten van zelfvertrouwen, gerichter kunnen kiezen, beter contact met jezelf en anderen, beter kunnen dealen met alles wat op je pad komt. De trainingen zijn gebaseerd op methodieken uit NLP en Systemisch Werken (SW).

Waarom NLP en SW? Deze methodieken bevatten talloze waardevolle gereedschappen voor een gelukkiger leven. Bijvoorbeeld om vervelende dingen in je leven beter te kunnen handelen, maar ook om bewuster te kunnen kiezen wat je zelf belangrijk vindt, los van wat anderen vinden wat je moet doen of goed voor je is.

Waarom op jonge leeftijd al kennismaken met NLP en SW? Omdat het cliché ‘jong geleerd is oud gedaan’ ook hier geldt. Ongeveer elke volwassene die deze methodieken ontdekt, geeft aan dat hun leven beter was gelopen als ze eerder iets met NLP en SW hadden gedaan. Ziedaar onze drijfveer! Een bijdrage leveren aan een betere wereld door mensen meer kennis over zichzelf en de ander aan te reiken. Meer informatie over de Youth Acadamy vind je hier.

Kijk hier naar wat de deelnemers zelf zeggen over de Jongerentraining.