BURN OUT PREVENTIE

Burn out wordt vaak in één adem genoemd met oververmoeidheid en werkstress maar burn out is veel complexer dan dat. Burn out heeft te maken met een langdurige disbalans tussen de zorg voor anderen en de zorg voor jezelf. Lees meer >>>

Burn-out is een van de meest voorkomenden psychische aandoeningen van het moment. Een diagnose die zich vaak openbaart als het ‘te laat’ is. Eenmaal burn-out heeft zowel het lichaam als de geest een aanzienlijke tijd nodig om weer te herstellen. Het is verstandig om dan hulp te zoeken in de vorm van 1 op 1 begeleidingen stapje voor stapje te werken aan herstel.

TRAINING BURN OUT PREVENTIE

In deze training werken we aan de preventie. Het gaat om het herkennen van de signalen en bewust worden hoe jouw lijf op stress reageert. Met de online stress/burn-out test kun je zien of je het risico loopt om burn-out te raken. Ook leer je oude, niet-helpende patronen in gedachten en leefstijl aan te pakken en om te draaien. Zodat je niet meer van alles móet maar  je jezelf vooral ook meer ontspanning en plezier gunt.

Gun jij jezelf een meer ontspannen en relaxed leven? Geef je dan op voor deze training.

Ben je geïnteresseerd in stress en burn-out coaching? Klik hier voor meer informatie of neem contact op voor een kennismakingsgeprek.

LOCATIE

Coaching en Training | Regentesselaan HilversumRegentesselaan 20-26
1215 EG  Hilversum

INFORMATIE

Neem contact met me op voor meer informatie
Bel me op 06 52 686 298

DoelstellingVoorkomen van burn-out
Inhoud cursus Herkennen van signalen, fysiek en mentaal. Doorbreken van ondermijnende patronen en handvatten voor het aanpassen van leefstijl ter voorkoming van stress en burn-out
Investering Offerte op maat
Lengte cursus 4 dagdelen 
Doelgroep In-company ; professionals
Studiebelasting   16 uren, optioneel: reflectie en opdrachten 4 uur 
Aantal deelnemers4-8 deelnemers 

Burnout is what happens when you try to avoid being human for too long.